Restaurants en cateraars bieden tijdens 't Preuvenemint de meest uiteenlopende culinaire creaties te proeven aan. Van alledaagse producten als saté of stokbroodjes tot een prachtig aanbod aan exclusieve gerechten en exotische lekkernijen. Onder de deelnemers zijn onder meer Beluga, Le Bon Vivant, Restaurant Manjefiek, Bufkes en ’t Rommedoeke.

Ook worden er mooie wijnen en een uitstekend verzorgd glas bier geschonken. Je kunt daarvoor terecht tussen de stands van de restaurateurs, bij de 'biertenten'.

Muziekprogramma
Tijdens het Preuvemint vinden er optredens van een keur aan artiesten plaats op het Vrijthof, met onder meer verschillende dj's, The Recipe, Musique Complete, Don Kiesjot en Mixed Harmony Maastricht. Kijk voor het volledige muziekoverzicht op de website.

Informatie
Data en tijden:
donderdag 22 augustus van 18:00u tot 01:00u
vrijdag 23 augustus van 16:00u tot 02:00u
zaterdag 24 augustus van 14:00u tot 02:00u
zondag 25 augustus van 12:00u tot 24:00u
Kosten: toegang is gratis, prijzen per consumptie
Locatie: Maastricht, Vrijthof

Betalen doe je tijdens het Preuvenemint met de speciaal ontworpen PreuveneCard. De PreuveneCard koopt u tijdens 't Preuvenemint bij de bemande of onbemande kassa's. Maar om het u helemaal gemakkelijk te maken kunt u de PreuveneCard vanaf nu online bestellen.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


De opbrengst van 't Preuvenemint wordt elk jaar geschonken aan diverse goede doelen. Dit jaar is het hoofd-goede doel de Stichting Stille Armen.

Kijk voor het programma en meer informatie over het grootste Nederlandse eetfestijn op de website.

Op Facebook presenteren zich de deelnemers en zijn sfeerimpressies van voorgaande jaren te zien.
Dit artikel afdrukken