De maaltijdboxenmarkt heeft er een nieuwe speler bij. Online supermarkt Picnic introduceert ‘Presto’, een maaltijdbox die dagelijks, zonder abonnement, te bestellen is en met de dagelijkse boodschappen mee thuisbezorgd wordt. Klanten van de websuper kunnen wekelijks uit 5 verschillende maaltijden kiezen. Er is een variant voor twee personen en een voor het hele gezin.

"Dit is de eerste maaltijdbox die je de avond ervoor kan bestellen en de volgende dag gratis aan huis wordt gebracht", zegt Michiel Muller, medeoprichter van Picnic, in het AD. "Zonder dat je ergens aan vast zit, je bestelt Presto wanneer het jou uitkomt." De online supermarkt kiest voor herkenbare gerechten met een 'twist'. Smaken die volgens Picnic geschikt zijn voor jong en oud.

De websuper testte de maaltijdboxen eerst bij een beperkte groep klanten uit. Driekwart van het klantenbestand kan de box sinds vandaag bestellen, laat Picnic ze via een mailtje weten. Eind februari kunnen alle 275.000 klanten de papieren zakken laten bezorgen.AD - Picnic treedt toe tot volle maaltijdboxenmarkt
  • Deel
Druk af