Online supermarkt Picnic biedt een beperkte groep klanten nu ook maaltijdboxen. Via de app kunnen zij een "kersverse maaltijdbox" bestellen voor 2 of 4 personen, meldt Distrifood.

Onder de naam Presto biedt Picnic 6 verschillende boxen voor 2 personen en 4 voor 4 personen. De gerechten variëren van romige viscurry tot mosterdkip met aardappeltjes. De prijzen lopen uiteen van €9,95 voor 2 personen tot €17,95 voor een 4-persoons box.

Opvallend is dat in de Picnic-app ook verspakketten en 'Recepten' te vinden zijn. "Kijkend naar de ingrediëntenlijst van de Presto-maaltijdbox en die van de Recepten, lijken de concepten nagenoeg gelijk. Enkel olie, zout en peper hoeven uit de eigen kast gehaald te worden. Wat de verschillen tussen de twee zijn is onduidelijk," aldus Distrifood. Picnic bleef het antwoord vooralsnog schuldig. Wat dan weer wel overeenkomt, is dat Picnic beide concepten aan een beperkte - niet overlappende - groepen klanten aanbiedt. De ene groep krijgt Presto, de andere Recepten.

Het lijkt op een experiment om te kijken wat het beste aanslaat.
Distrifood - Picnic betreedt maaltijdboxmarkt met Presto
  • Deel
Druk af