Verschillende foodprofessionals (diëtisten, voedingsdeskundige, journalisten, en wetenschappers) gaan met elkaar in gesprek over de rol van de aardappel in ons dieet.

Het congres onderzoekt vijf thema’s:
Good carbs, bad carbs – met Hanno Pijl, hoogleraar en diabetoloog.
Is de aardappel het nieuwe vlees? – met Marjan Ippel, trendwatcher.
Het FODMAP-dieet en de aardappel – met Ben Witteman, MDL-arts.
De voedingskundige voordelen van plantaardig eten – met Lisa Steltenpool, diëtiste.
En tot slot klimaat op je bord – met Hans Blonk, duurzaamheidsspecialist.

Wanneer: donderdag 16 maart
Locatie: De Hallen, Bellamyplein 51, 1053 AT Amsterdam
Kosten: Aan deelname zijn géén kosten verbonden. De enige voorwaarde is dat je op professioneel vlak bezig bent met aardappels of met voeding en gezondheid in het algemeen. Accreditatie voor diëtisten wordt aangevraagd.

Kijk voor meer informatie en het programma op de website.
Klik hier om je aan te melden


Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Dit artikel afdrukken