Foodlog is een journalistieke website over voedsel, voeding en gezondheid. Deskundigen komen aan het woord en worden door lezers uitgedaagd en bekritiseerd.

Zo zorgt Foodlog voor een beter begrip tussen deskundigen, beslissers en mensen die zich betrokken voelen. Regelmatig vertaalt zich dat in betere besluiten waar we als burgers blijer van worden.

Foodlog bedient inmiddels jaarlijks ruim 600.000 unieke lezers, waarvan er 70.000 met grote regelmaat onze artikelen lezen.

Het is, zeggen we eerlijk, een prettig uit de hand gelopen experiment. Maar we zijn te groot geworden. Het in de lucht houden en ontwikkelen van Foodlog kost inmiddels een flinke bom duiten. Met de bijdragen van Foodlog Friends willen we de toekomst van Foodlog veilig stellen.

Jullie, onze Friends, helpen Foodlog in zijn bestaan. Laat je waardering voor deze site ook financieel blijken. Klik op de rode balk met de woorden Dankzij Foodlog Friends rechtsboven om te ontdekken wat we samen kunnen betekenen en hoe je heel gemakkelijk via iDeal en andere overmakingssystemen aan ons kunt doneren. Hier vind je waar we je bijdragen aan zullen besteden.

Alleen voor particulieren? Natuurlijk niet. Ook bedrijven kunnen onze Friends zijn. Kom op, laat je vriendschap zien in de galerij. Als je dat echt liever wilt, kan het ook anoniem.

Fotocredits: Bauhaus Friends, Baptiste Pons
Dit artikel afdrukken