Foodlog Live biedt de kans om iedereen die je normaal alleen online 'hoort' in het echt te zien en spreken. Natuurlijk is ook de hele Foodlog-redactie van de partij.

Programma
We hebben een gevarieerd, interessant en leuk programma samengesteld. Dit bestaat uit de volgende onderdelen:
 • Rondleiding bij Schulp Vruchtensappen door Albert Schulp;
 • Pitches van innovatieve bedrijven. Paperwise bijvoorbeeld. Ze maken koekverpakkingen en kantoorartikelen van landbouwafval;
 • Markt met verschillende lokale producten, waar je kunt proeven en een cadeautje voor thuis kunt meenemen;
 • Verkiezing 'De Beste Cider van Nederland' - met een vakjury onder leiding van Felix Wilbrink. Er is ook een publieksprijs!
 • Twee spannende tafelgesprekken. De eerste gaat over de nieuwe Groene Revolutie die dr. Henk Breman (de 'kunstmestman') nu eindelijk eens met de voorstanders van een ecologische landbouw van de grond zou willen krijgen. Breman en zijn gesprekspartners hebben inmiddels hun eerste goed doordachte denkstappen naar een echte nieuwe Groene Revolutie gezet. Wees bij de start van het gesprek daarover. De tweede gaat over de definitie van 'kwalijk bewerkt voedsel', met in de hoofdrollen prof. Jaap Seidell, prof. Vincenzo Fogliano, prof. Tiny van Boekel en prof, Harry Wichers. Fogliano wierp vanmorgen de eerste steen in de vijver. Er staan stoelen klaar om erbij te zitten. Luister én praat mee.

 • Als afsluiter een gezamenlijke borrel met lokale hapjes en drankjes en een goed verhaal dat online verdergaat

  Inschrijven en meer informatie
  Altijd wilde je al weten welke gezichten achter de schrijvers en reageerders schuilgaan. Aarzel dus niet en kom! Schrijf je hier in. Voor betalende leden is het gratis.
  Ben je nog geen betalend lid, maar wil je wel graag gratis naar Foodlog Live? Word dan lid. Zo verdien je je lidmaatschap meteen terug.

  Wil je nog wat meer weten? Kijk dan hier.


  De Foodlogdag van vorig jaar: een sfeerimpressie.
  Dit artikel afdrukken