Het FesTEAval ‘18 is het moment om op zoek te gaan naar jouw favoriete thee en om jouw persoonlijke theemomenten te creëren. Bezoekers leren alles wat er te leren valt over theesoorten, trends in thee en thee in allerlei culturen. Dit jaar is het zelfs mogelijk om thee met gezondheid en sport te combineren.

Time for me, time for tea!
Het hoeft niet de hele dag alleen thee drinken te zijn. Thee en ontspanning worden in één adem met elkaar genoemd. Theeliefhebbers kunnen op het FesTEAval Tea Talks, Universi’tea-colleges, workshops, culinaire sessies en nog veel meer bijwonen.

Geen theeliefhebber? Geen probleem! In de Heal’tea-Room worden bezoekers overladen met energie met trampolineworkouts, Essentrics-sessies of gewoon meditatiemomenten.

Klik hier voor het programma van alle activiteiten. Tea-aholic of niet, er is op deze dag voor ieder wat wils. Er zullen zelfs speciale ruimtes zijn voor bezoekers die nog nieuw zijn in de theewereld en daar van alles over kunnen leren.

Ook zijn meerdere artiesten aanwezig om de sfeer met muziek extra gezellig te maken. Hou de website in de gaten, want er komen regelmatig nieuwe artiesten en workshops bij.

Informatie
Datum: 22 april 2018
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: De Fabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht
Tickets: Online te bestellen. Regulier ticket: €16,48. VITea-ticket (high-tea in VIP Room): €23,10. Kinder ticket: €5,46.
Dit artikel afdrukken