imageHet radioprogramma O-Radio van Antwerpen gaat in samenwerking met Professioneel culinair journalist Daphne Aalders, culinaire thema-wandelingen organiseren in Antwerpen. Omdat er veel belangstelling bestaat voor kwalitatief en exotisch koken, organiseert de stad Antwerpen een reeks van 10 culinaire wandelingen die de Atheneumbuurt in Antwerpen Noord op de kaart zet. Tegelijkertijd worden de nodige ingrediënten aangekocht voor de workshop in de namiddag. Na een goed middagmaal (uiteraard aansluitend op het thema) kunnen geïnteresseerden deelnemen aan de interactieve kookworkshop waarbij de finesses van het thema worden verkend. Het middagmaal wordt klaargemaakt door de koks van Grand Café Permeke (De Coninckplein 25).

De volgende thema's komen aan bod:

30 september 2006: Verrassend Afrikaans
14 oktober 2006: Boeiend Indiaas
28 oktober 2006: Fijn Vietnamees
25 november 2006: Zalig Libanees
9 december 2006: Gemakkelijk Chinees
20 januari 2007: Luchtig Marokkaans
3 februari 2007: Lekker Indonesisch
17 februari 2007: Kleurrijk Turks
3 maart 2007: Verwarmend Japans
17 maart 2007: Vurig Thai


Nu food zo hot is en er iedere dag wel een artikel te vinden is over de relatie gezondheid/vers voedsel en hoe we daar nu, maar vooral in de toekomst, mee moeten omgaan een prima voorbeeld van interactieve media in een win-win situatie. Wellicht iets voor BNR radio om te kopiëren?

Ailko Faber
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Dit artikel afdrukken