Trendwatcher Anneke Ammerlaan vroeg ons van de week of we wisten waar de echte eetelite van Nederland en Vlaanderen eet en of die nog wel buitenshuis eet. Naar aanleiding van een interview met een krant over de sterrenstatus van sterrenchefs en -restaurants, was ze namelijk gaan twijfelen of de echte kenners nog wel de deur uit willen voor een ster of wat. Een en ander, uiteraard, nog los van de vraag of ze zich dat een paar keer per jaar kunnen permitteren
Zou hier de 'echte eetelite' komen? Dat weten we niet zeker, maar we kunnen wel eens kijken of
En laten we maar meteen de basis leggen voor de uiterst geheime foodlog-Lekker: welk doodgewoon geweldige, maar uiterst geheim gebleven restaurant bij jou in de buurt zou je je beste vrienden durven aan te bevelen?
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Waarom kiezen? Soms is een frietje lekker en soms langgegaarde lamsnek met kaviaar van wortelreductie :)
Met klanten of speciale gelegenheden ga ik naar een sterrenzaak.
Vaker ga ik met vrienden en kennissen naar restaurants waar je als in de 'eetkamer' zit
Alle andere dagen hebben we goede ingredienten thuis en maken we iets lekkers..
Ron, adres(en)?
Thuis koken hier natuurlijk favoriet, maar natuurlijk gaan we ook graag uit eten. Niet het sterren restaurant, wel bij een chef die op een goede manier met de ingrediënten omgaat, die fantasie heeft en iets op tafel zet wat ik zelf niet zo gauw zou proberen. En waar ik ook dol op ben: het betere eetcafé met een aantrekkelijke met de seizoenen mee veranderende kaart.
Frietje met pinda-saus bij het Rode Tentje (lelycenter) in Lelystad. :-)
Café Reuring! Bij mij om de hoek op de Lutmastraat in Amsterdam. Elke twee weken een nieuwe kaart, uiteraard met de seizoenen mee. Keuze uit twee voorgerechten, 3 hoofdgerecht (vis, vlees, vega) en twee deserts, waarvan de tarte tin al 3 jaar op de kaart staat vanwege doorslaand succes!