Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Werken bij Foodlog
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Ronnie
Laatste 5 reacties
0
De markt begint rijp te worden cq is rijp voor differentiatie. Jan Robben, Ellie en ook Amanda zoeken allemaal wegen om mooie producten tegen een...
Ronnie
13 jaar geleden
Violinde lust alleen aardbeien met slagroom
0
Een trend in ijscoland? Hier in het dorp heet de ijscoboer nu tot maart de hutspotterie... Ben benieuwd..
Ronnie
14 jaar geleden
Amsterdamse ijssalon wordt in de winter 'stamppotsalon'
0
@Maarten: dat zou wel eens kunnen. Dat geluiden de smaak beinvloeden wisten we al wel toch? Geluiden die geassocieerd worden met de emotie 'vies' of...
Ronnie
14 jaar geleden
Achtergrondgeluid beïnvloedt smaakbeleving van voedsel
0
@Gijs & Rene: Ligt het ontbreken van een goede beleving aan de ondernemer of de terrasbezoekers? :) De kern van het betoog is een plezierig beleving...
Ronnie
14 jaar geleden
Lebbis over gastvrijheid in Nederland
0
Mooi artikel. Het is wel een trend dat producten aangepast worden of verdwijnen omdat we steeds strengere regels krijgen. Wat me opvalt is dat je...
Ronnie
14 jaar geleden
De laatste doet het licht uit ...
Alle reacties
Bericht versturen voltooid.
sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.