Hierbij de eersteling van Misset horeca
Misset Horeca Live 03-02-2009 from Misset Horeca on Vimeo
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
het zou leuk zijn om te weten wat zo'n hebbedingetje van JB kost.... Ik ken het systeem uit de industriële sector voor het inkoken van bouillons/sauzen ed. Super!
Hier, rond de 12.000 en 13.000 euro.
Of hier voor een prikkie, 10.000 dollar maar!
Het lijkt dus typisch iets voor het Thuiskooklaboratorium, dat Anneke Ammerlaan als trend signaleerde voor..... 2008!
Voor zulke prijzen moet het toch de moeite zijn om zoiets zelf in elkaar te knutselen. Een precisie-dompelthermostaat met terugkoppelingsvoorziening, zo'n duizend euro. Een vacuümpomp, eurootje of honderd. Een paar laboratoriumflessen, 15 euro per stuk. Nog wat slangetjes en wat huisnijverheid en je bent klaar.
Geen wonder dat eten bij de Librije zo duur is ... ;-)