Mark Lemmens

Mark Lemmens

IT-grunt

Publieke contactgegevens

Biografie

Smaak. Geur. Kleur. Puur. Echt. Mijn voorkeuren in een notendop. Het meest te vinden in de Italiaanse keuken, die dan ook veruit mijn favoriet is. Soms wat cross-over of fusion, maar altijd slow-food, boven fast-food!...

Smaak. Geur. Kleur. Puur. Echt. Mijn voorkeuren in een notendop. Het meest te vinden in de Italiaanse keuken, die dan ook veruit mijn favoriet is. Soms wat cross-over of fusion, maar altijd slow-food, boven fast-food! En boven al: alles tenminste één keertje proberen!

Voor wat betreft mezelf: ik ben 35, getrouwd en 2 kinderen. IT-er. Licht sportief. Houd van een goed glas Schotse single malt, een mooie Trappist, bij een knapperend vuurtje. Woonachtig in Drenthe, maar geboren en getogen in Limburg.

De lol in koken is begonnen, als ontspanning en uit nieuwsgierigheid, naar hóe dingen werken. Dat geldt ook voor dingen in de keuken. Wat maakt deeg lekker? En een sausje? En waarom moet vlees rusten? En vinden we e621 nou leuk of niet? En zo volgt de ene vraag op de andere, en ben ik nooit uitgeleerd.

Bericht versturen voltooid.

sluit
Je bericht is succesvol verstuurd.