Hierbij de eersteling van Misset horeca
Misset Horeca Live 03-02-2009 from Misset Horeca on Vimeo
Geen wonder dat eten bij de Librije zo duur is ... ;-)
Voor zulke prijzen moet het toch de moeite zijn om zoiets zelf in elkaar te knutselen. Een precisie-dompelthermostaat met terugkoppelingsvoorziening, zo'n duizend euro. Een vacuĆ¼mpomp, eurootje of honderd. Een paar laboratoriumflessen, 15 euro per stuk. Nog wat slangetjes en wat huisnijverheid en je bent klaar.
Het lijkt dus typisch iets voor het Thuiskooklaboratorium, dat Anneke Ammerlaan als trend signaleerde voor..... 2008!
het zou leuk zijn om te weten wat zo'n hebbedingetje van JB kost.... Ik ken het systeem uit de industriƫle sector voor het inkoken van bouillons/sauzen ed. Super!
Ja dat gaat nogal. Mijns inziens is het wat overdreven en komt het de kwaliteit van de gerechten niet ten goede. Wellicht dat men op een gegeven moment gewoon niet meer weet wat te doen om zich te onderscheiden. Ik zeg terug naar de basis!
Ik kwam trouwens nog want horeca vacatures tegen. Grappig dat de sterren restaurants nu ook online zitten. Groetjes Joost