Via het Genootschap der Vergeten Groenten kwam een oproep langs: iemand zit met 1000 kilo mispels in zijn maag, niet letterlijk natuurlijk, maar jammer.
Wie heeft belangstelling? Per 50 kilo, 1 euro vijftig per kilo. Neem even contact op met Jac van de Historische Groentenhof, www.vergetengroenten.nl
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Zelf plukken?
Wat deze mispels zou helpen van de eeuwige vergetelheid: recepten?
Mispels moet je ook niet laten rotten. Ze zijn eetbaar te krijgen door ze in de vriezer te leggen.
Wij maken er een gelei van (die naar appel smaakt). Erg lekker bij de franse kaas.
Ze liggen nu in een koelhuis, de kwestie is: wie wil er vijftig kilo?
Lizet, ik zal de vraag voorleggen aan onze kookdocenten, wellicht kunnen ze dit gebruiken in hun lessen. Is dan gelijk een dubbelslag!
@Ailko: goed idee!