Vandaag opent de eerste Marks & Spencer Food pilot bij het vernieuwde BP tankstation Bijleveld langs de A12. BP en M&S gaan hier 'de kwalitatief hoogstaande voedingsproducten' van M&S aanbieden, naast het al bestaande aanbod van BP.

In het persbericht zegt Hendrik Muilerman, algemeen directeur van BP Nederland: “Op deze locatie introduceren wij een nieuw soort gemakswinkel die zich kenmerkt door een breed en bijzonder assortiment, een goede bereikbaarheid en ruime openingstijden. Dit is een voor Nederlandse begrippen uniek tankshopconcept waarin we het aanbod van producten en services voor onderweg en voor thuis hebben geïntegreerd. Wij hebben daarmee voor elk eetmoment, van ontbijt tot en met diner, een vers en smaakvol aanbod voor onze klanten”.

Marks & Spencer was al eerder actief in Nederland maar keerde ons land in 2001 de rug toe. Sinds april is het warenhuis weer terug met een multi-channel winkel in Amsterdam en een Nederlandse website. De M&S Food shops zullen in nog 5 andere BP-tankstations geïmplementeerd worden.
Dit artikel afdrukken