Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Het was dit jaar wel een erg koude lente, de mais werd al geel van de kou. Men spreekt vaak van een broeikaseffect maar ik vond het meer een ijskast effect.
Zondag ook nog naar de hoge waterstand in de Ijsel gekeken. De uiterwaarden waren helemaal vol met water en de posten zag je een klein beetje boven uit steken. De mais die in de uiterwaarden staat zou het waarschijnlijk ook niet gered hebben. Kijk ik naar de andere kant van de dijk zie een droog landschap waar nodig neerslag moest komen, het gekke was dat er onder aan de dijk aan de andere kant plassen met water lag.
Misschien moeten deze Britse wetenschappers dit onderzoek nog eens doen. Dan weten we misschien meer.