image

Vorige week namen we de nieuwe site van foodlog.nl nog even door. Het was mooi weer. Dus er kwam een biertje bij, eentje met een lekker bittertje.

Het bleek inspiratie voor nog een paar kleine wijzigingen. We verwachten dat de site 2 weken na heden online gaat. In nieuwe kleurstellingen en met maar liefst 8 katernen. De schrijvers hier kunnen 'de achterkant' zo tegen het einde van de week voor het eerst gaan verkennen. Misschien ook wel met een pilsje erbij.

Met mooi juni-weer in het verschiet, wilde ik het vandaag daarom eens hebben over een niet onbelangrijke vraag: hoe, waar en wanneer drinken foodloggers hun biertje en welk biertje heeft hun voorkeur?

- koud?
- niet zo koud?
- bijna warm?
- zo uit de kelder?
- welk merk?
- uit een glas, blik of flesje
- als een glas, wat voor glas?
- als je bier niet koud is, hoe maak je het dan snel koud?
- drink je meer in de zomer dan in de winter?
- drink je bier vooral thuis of juist niet?
Dit artikel afdrukken