Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Lisa
Als rechtgeaarde tosti-fan wil ik hier graag kwijt dat er voor mij niets gaat boven een ouderwets tosti-ijzer, het liefst met...
Lisa
10 jaar geleden
Hoe bak je een tosti?
@Nijenbanning: volgens mij is er een groot verschil tussen koemelkeiwitallergie waar u het over heeft en die niet zo vaak...
Lisa
11 jaar geleden
Melk voor mensen die niet tegen melk kunnen
@Rezelman: Volgens de WHO bestaat er wel degelijk artemisinine-resistentie (m.n. in het Mekong-gebied en zijn er ook gevallen...
Lisa
11 jaar geleden
GMO insecten kunnen overdracht ziekten voorkomen
@Bertus Buizer: ik weet niet precies wat u wilt zeggen met uw verhaal over artemisinine, maar als iemand die vele tientallen...
Lisa
11 jaar geleden
GMO insecten kunnen overdracht ziekten voorkomen
Rode palmolie is per definitie ongeraffineerd en bevat al naar gelang de herkomst tussen de 3% en 12% vrij vetzuren (ter...
Lisa
11 jaar geleden
Franse NutellaTax aangenomen
Ooit heb ik een pakje "no egg" bij een kennis gezien, dat bestond grotendeels uit aardappelzetmeel en ander 'starchy' spul. Ik...
Lisa
12 jaar geleden
Ei, ei, allemaal blij
Volgens mij zijn 'plofkippen' van een andere soort dan 'biologische' kippen. Toen ik in Afrika woonde en voor bezoekende...
Lisa
12 jaar geleden
Wil Wakker Dier Roemeense kip?
Volgens mij heeft Robin gelijk. Dit is toch Ivo Holanda? Deze (naar mijn mening nogal flauwe) filmpjes zie je tijdens vrijwel...
Lisa
12 jaar geleden
Alleen vers vlees wordt niet gewaardeerd
@Robin: ik vergeet nog iets heel belangrijks te melden! Ik heb een rookoventje voor op het vuur (Cameron), een rechthoekige...
Lisa
12 jaar geleden
De rookoven: een knorhaantopper!
Hier ook een rookovenfan! Ik rook regelmatig vis, paddenstoelen, tofu, tempeh, seitan, melk en amandelen. Als je vis rookt, is...
Lisa
12 jaar geleden
De rookoven: een knorhaantopper!
Frituren in een airfryer vond ik interessant genoeg om uit te zoeken, omdat frituren voor mij betekent dat je iets eetbaars...
Lisa
12 jaar geleden
Philips Airfryer: een snelle keukenvriend
@Robin: ik vond mijn idee al slim, maar jouw zakje in een zakje vind ik geniaal! @Fred van der Weij: Ben jij de uitvinder van de...
Lisa
12 jaar geleden
Philips Airfryer: een snelle keukenvriend
Ik heb wel eens gemarineerd vlees met een vacumeeraparaat vacuüm getrokken door de stukken vlees in de marinade in de zak te...
Lisa
12 jaar geleden
Philips Airfryer: een snelle keukenvriend
@ Patrick: "Daarom is het ook beter dat messen hun vrije keus en wil weer op gaan eisen (ipv gebrainwashed worden door de...
Lisa
13 jaar geleden
Het VPRO frikadellendebat
Ik hoor graag of ze lekker zijn. Heb eens meloenkomkommers gekweekt met zaad van Vreeken. Ze zagen er fantastisch uit, maar de...
Lisa
13 jaar geleden
Melokommer of komkommeloen?
Geheel en al off-topic, of misschien ook niet. Als Marieke komt, boek ik een onduurzaam ticket en schrijf ik me in (als dat...
Lisa
13 jaar geleden
Het Grote Vlaamse Foodlogevent - 11 juni Leuven
Het is erg lekker en gemakkelijk zelf te maken. Poeder vind ik minder geslaagd in de typisch Indiase gerechten waar ik het van...
Lisa
13 jaar geleden
Vadouvan
Ik zou echt de laatste willen zijn om te beweren dat Afrikaanse boeren irrationeel en achtergebleven zouden zijn in het bewerken...
Lisa
13 jaar geleden
Dichterbij de natuur
Uit zakjes eet ik geloof ik niet veel, o ja, wasabi-poeder! Vaak beter dan uit een tube. Blikjes zijn hier altijd in huis, ook...
Lisa
13 jaar geleden
Kouwe kak - geconserveerde bekentenissen
@Guillaume: Nou ja zeg!! Je moet natuurlijk wel de link naar alle recensies geven! hier dus Dan lijken de Fransen net...
Lisa
13 jaar geleden
Kouwe kak - geconserveerde bekentenissen
In de eerste plaats wil ik Hendrik J. Kaput (en alle anderen) bedanken voor het commentaar op het artikel 'Biologische landbouw...
Lisa
13 jaar geleden
Dichterbij de natuur
Biologische landbouw nodig in strijd tegen voedselcrisis is net te lezen op de website van NRC Handelsblad. Ik volg de...
Lisa
13 jaar geleden
Dichterbij de natuur
@Maan: Ik houd helemaal niet van twitteren en zal het naar alle waarschijnlijkheid ook nooit gaan doen. Twitter biedt mij echter...
Lisa
13 jaar geleden
#ER - appelsap
@Steven en flipse: Wat mij betreft geven ossenwit en kokosvet precies dezelfde frieten, even knapperig. Ik heb het overigens...
Lisa
13 jaar geleden
België beleeft frietrevolutie
Ik heb me net door een (Italiaanse!) docent die gespecialiseerd is in de olijfolie, laten vertellen dat je prima kunt frituren...
Lisa
13 jaar geleden
België beleeft frietrevolutie
Ik vond de Nederlandse speculaas altijd anders smaken dan de Belgische speculoos. De Antwerpse speculoosjes van een fantastische...
Lisa
13 jaar geleden
Is speculaas van de Belgen?
Ik vind het altijd interessant om de reacties van Hendrik J. Kaput te lezen, maar vind het erg moeilijk om uit zijn reacties te...
Lisa
13 jaar geleden
De bonenprofessor (2) - reactie van een ondernemer
@Guillaume: heel interessant! Ik lees doorgaans met genoegen jouw reacties over het verschil tussen eten en koken in Nederland...
Lisa
13 jaar geleden
Pinda's & kaas