Ik had het er tijdens de lunch over met Jan Peter van Doorn. Hoe kijkt de wereld aan tegen de dood van een 66 jarige Montignac die overleed aan een ziekte en wiens dood pas 3 dagen na zijn overlijden werd bekend gemaakt door zijn dochter, een diëtiste?
Jan Peter vroeg zich af of het toch aan het eten van rood vlees ligt. Ik stelde een andere hypothese voor. Het ligt aan het feit dat we een veel te goede hygiëne en gezondheidszorg hebben waardoor veel te veel 'bad genes' allemaal maar doorjongen. Zijn adellijke afkomst kan daar mede een rol in hebben gespeeld. Mogelijk, een andere hypothese dus, ligt het ook aan het vele schrijven. Dat zorgt voor stress en slechte nachten. Die zijn notoir slecht voor je gezondheid.
Of maakt het allemaal niet uit?
Een langdurige ziekte was de dader, maar niemand weet welke. Help, waarom ging Montignac vroeg dood?!?!?!
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Op de website van de Britse krant The Guardian stond dat hij aan prostaatkanker was overleden: http://www.guardian.co.uk/lifeandstyle/2010/sep/10/michel-montignac-obituary
Weet iemand het al???
DrFrank, u bent het niet. De echte is een ander en kwam hier wel eens onder zijn eigen naam.
Dat gerucht krijg ik niet hard, vergeet het dus maar!
Ik hoorde een gerucht, aan slokdarm kanker, maar moet het nog natrekken.
oepyl zegt;
Terwijl moedermelk voor een groot deel uit VV bestaat: ooit een baby met een cholesterol-probleem gezien?
Ja, Omdat het cholesterol te hoog was, werd mij geadviseerd te stoppen met borstvoeding en op karnemelk over te gaan. Bij een baby van 4 maanden!
Dat was in het pré internet tijdperk. Gelukkig heb ik een goed stel hersenen en het niet gedaan.