Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Insecten zijn vrijwel elke dag in het nieuws. Verschillende studies laten zien dat er in West-Europa een sterke algemene achteruitgang is en uit sommige studies blijkt dat specifiek voor bijen, loopkevers, dagvlinders of nachtvlinders. Bij een achteruitgang van insecten denken we vaak aan het buitengebied, maar hoe zit het eigenlijk in de stad? Wat kunnen wij doen om het tij te keren?

Programma 20 februari
Hoogleraar Arnold van Huis, Laboratorium Entomologie Wageningen Universiteit, gaat het hebben over: kunnen insecten bijdragen aan de voedselzekerheid in de wereld? Lee Cadesky, oprichter van One Hop Kitchen, zet eetbare insecten op de kaart.

Tijdens deze lezing zijn er ook insectensnacks te verkrijgen.

De lezingenserie is in het Engels. Klik hier voor meer informatie.

Informatie
Datum: woensdag 20 februari
Tijd: 20:00 tot 22:00 uur (zaal open om 19:30 uur)
Locatie : Wageningen Campus, Droevendaalsesteeg 2, 6708 PB Wageningen, zaal C222 van het Forum, gebouw 102
Prijs: gratis
Dit artikel afdrukken