Tijdens de VAS-beurs in Amsterdam heeft slager Theo Beerens uit Eindhoven de prijs gewonnen voor de Lekkerste Bal Gehakt van 2013. De jury, onder leiding van Julius Jaspers, vond zijn bal op alle fronten goed: geur en kleur, structuur, grondstoffen, kruiding en natuurlijk smaak. De finale-ballen moesten ook een bacteriologische keuring doorstaan. zodat de Lekkerste Bal Gehakt ook zonder twijfel een veilige en gezonde gehaktbal is.
Theo Beerens was ook de winnaar in de categorie Lekkerste gehaktvariant, met zijn Meat & Chocolate. De verschillende vakwedstrijden worden georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS).
Dit artikel afdrukken
Theo Beerens was ook de winnaar in de categorie Lekkerste gehaktvariant, met zijn Meat & Chocolate. De verschillende vakwedstrijden worden georganiseerd door de Koninklijke Nederlandse Slagersorganisatie (KNS).
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook