Rubens is geselecteerd voor consumenten die van een sprankelend zoete appel houden. De appel moet daarnaast sappig zijn en een wat fris zoete appelsmaak hebben. De consumenten in deze doelgroep zijn echte genieters van het leven, zo denken de 'ontwerpers'. Voor hen geeft Rubens® als sprankelend zoete appel kleur aan het eetmoment. Uiterlijk
Een helderrood gestreepte vrucht, met gemiddeld 80% blos, met een geelgroene tot gele grondkleur. Heeft een strak en fris uiterlijk!
Kwaliteit
Een sappige en knapperige appel. Met vruchtvlees dat geel / groengeel tot groenwit van kleur is. Direct van de boom af heeft de vrucht zijn karakteristieke en heerlijke smaak. Hierdoor blijf je eten van de Rubens®, het is als een soort verslaving.
Meer info over deze appel: zie Boomkwekerij Van Diepen
bron:zibb
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Ja, die bestonden al.
Maar waren niet fel-rood. Volgens mij was het de Discovery-appel, maar dat weet ik niet zeker meer..
Bestonden er niet al zulke appels onder de zgn. 'vergeten rassen'? Oh, ik begrijp het al deze zijn voor de massa en moeten machinale pluk, koelhuis en allerlei 'vervoersbewegingen' kunnen doorstaan.
Die 'vergeten' houden we om op een exlusieve plaats te verkopen aan de mensen die bereid zijn er meer voor te betalen ;-) Eindelijk differentiatie in de appelmarkt. Appels zijn appels, terwijl auto's geen auto's zijn. Ga maar eens na. Het is:
- "wat doe jij nou?" "ik eet een appel".
versus
- "heb jij een BMWtje 5?!?!"
Snappuwel