imageEr komt een nieuwe appelsoort aan. Een kruising tussen de Gala en de Elstar. Hij gaat Rubens heten, een gedeponeerd merk.

Rubens is geselecteerd voor consumenten die van een sprankelend zoete appel houden. De appel moet daarnaast sappig zijn en een wat fris zoete appelsmaak hebben. De consumenten in deze doelgroep zijn echte genieters van het leven, zo denken de 'ontwerpers'. Voor hen geeft Rubens® als sprankelend zoete appel kleur aan het eetmoment. Uiterlijk
Een helderrood gestreepte vrucht, met gemiddeld 80% blos, met een geelgroene tot gele grondkleur. Heeft een strak en fris uiterlijk!

Kwaliteit
Een sappige en knapperige appel. Met vruchtvlees dat geel / groengeel tot groenwit van kleur is. Direct van de boom af heeft de vrucht zijn karakteristieke en heerlijke smaak. Hierdoor blijf je eten van de Rubens®, het is als een soort verslaving.

Meer info over deze appel: zie Boomkwekerij Van Diepen

bron:zibb


Ailko Faber
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Dit artikel afdrukken