Volgens mij worden groenten die afwijken van vorm niet verspild, maar sowieso in de soep. Is deze soep duurder? https://t.co/EPPMeyyxRM
— Stephan Peters (@StephanDenHaag) October 9, 2018
Dat minder gave en andere lelijke groenten natuurlijk altijd al de soep ingingen, mag niet deren. Dat schreven we al toen Lidl begon met mislukte verwerkte groenten. Het is knappe marketing. Als klant heb je nu een argument om eens iets anders of een andere soep te pakken. En het geeft je ook nog een goed gevoel.
Nog 5
Je hebt 0 van de 5 kado-artikelen gelezen.
Op 11 april krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 11 april krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook
#9 Astrid,
Ik vind soep uit blik in ieder geval niet lekker, maar heb geen idee hoe die lelijke soep zal smaken.
Heb je het over dingen zoals ingrediënten en houdbaarheid dan geldt dat natuurlijk ook voor bouillonblokjes en pastasaus van Bertolli.
Heeeeeeeeeeeeeeeeeel simpel: SOEP uit een pakje, zakje enz vind ik VIES, VIND IK VIES, niks bijzonders. Netzoals ik rode kool vies vind, maakt niet uit of dat vers of uit een pakje, zakje oid komt. HEt gaat om het woord VIES!
Okay, dan zal ik mijn vraag wat beter formuleren: Waarom is SOEP uit een pak, zak, blik of pot 'GETVER' en PASTASAUS uit een zak niet?
Sorry, maar ik zeg niet dat ALLES uit de super getver is, ik vind SOEP uit een pakje, zakje, blik of pot GETVER, lijkt me toch duidelijk?
Astrid, je blijft me verbazen: "Het enige wat ik uit een pak of zakje oid gebruik voor de soep zijn bouillonblokjes en met tomatensoep een zak pastasaus van Bertolli".... Als je alles uit de supermarkt (behalve - om onduidelijke redenen - blijkbaar Bertollispullen) 'getver' vindt, waarom dan geen bouillon trekken van een schenkel en verse tomaten erin?