Cavia op je bord
bron: Zibb
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Ik heb net gisteren een uitgelegde legkip gekocht bij een biologische (boeren)winkel. 'Die kip is op wintersport,' zei de verkoopster. Haar hele leven heeft het beest buiten gelopen, nu vult haar geur ons huis. Nee, ik heb haar niet gekend, maar ook dan zou ze denk ik wel smaken.
Overigens heb ik ooit muskusrat gegeten, kan ik iedere wildliefhebber aanraden.
groet, Jeroen
Dat zelfde probleem heb ik ook. Als ik naar een lekker kippetje op zoek ben kan ik die haast niet meer vinden. Ik zie alleen van die spiegelende, glazige filets en waterplof-kippen liggen. bah!
:-)
Nou, zo'n cavia zou ik best eten, maar dan zonder hoofdje graag. En aaibaar: ik eet volgens mij wel alles, maar niet als ik de beestjes 'gekend' of geaaid heb. Ik vind het bijvoorbeeld uitzonderlijk ergerlijk dat er nauwelijks meer fatsoenlijke hele kippen te krijgen zijn in Nederland, mensen willen geloof ik niet meer zien wat ze eten.
Tsja, dan ben ik vast heel weekhartig!
Als er geen andere mogelijkheden meer zijn, zeker weten!