Vorig jaar moest het seizoen, door het koude voorjaar, een week uitgesteld worden omdat de haring nog niet vet genoeg was.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Ik wacht meestal een weekje of 2, vaak vind ik de allereersten die ik dan neem juist niet lekker, te stug, 1 of 2 weken later worden ze wat zachter en vind ik ze weer wel lekker. Vaak is het de eerste week ook stervensdruk bij die kraam, dat ik geen zin heb om erop te wachten
Mijn water loopt uit de mond.... Gezond vet eten van een Hollandse sushi ....
Kan het nog beter?