![50 koks & 1 boer - Koken met ambachtelijke producten op Lindenhoff](/images/uploads/50-koks-en-een-boer.jpg)
Het verbaasde me dat we hier op Foodlog nog niet over hebben geschreven. Iemand dit boek toevallig gelezen of aan meegewerkt?
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Het boek ken ik, maar belangrijker is dat ik De Lindenhoff ken. En enkele restaurants die van hen afnemen. Ik raad iedereen aan op een zaterdagochtend naar Baambrugge te rijden en de heerlijke ham, varkensvlees en prachtige kazen in te slaan. En vergeet vooral de groenten niet.
Groet van Carla.
Het is ook weer één van de vele boeken die uitgekomen zijn. Ik heb persoonlijk dan ook een verzadiging hierin bereikt. Niet ieder boek wat over koken gaat is ook even interessant, het tegendeel is bijna waar! Ieder kok die in de belangstelling staat meent dat hij/zij maar meteen een boek moet maken - soms zie je ze dan helaas ook nog eens door de mand vallen.
Deze opzet is duidelijk anders en dat maakt het interessant. Maar baanbrekend en nieuwswaardig is toch wel weer wat anders.
Goed dat je het meldt, want het is de moeite zeker waard.
Ik ken het boek: het is een mooi, inspirerend en doet - terecht - aan de verdere verspreiding van De Lindenhoff's reputatie.
En toch: nog veel mooier zou ik het vinden als 50 boeren 10 koks en 40 hobbykoks aan het werk hadden gezet. Da's weer een ander niveau van inspiratie: je boodschappen doen bij de boer (ze zijn er nog echt in Nederland, net zoals Ter Voortwis, maar kleiner).
Misschien is het daarom wel blijven liggen ...