Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Eduard Nergweide
Frank, ik niet dat ze jam bedoeld maar koninginnegelei, het voedsel van de bijenkoningin. Het is in capsules bij veel zaken te...
Eduard Nergweide
10 jaar geleden
'Van Lidl kun je niet winnen'
De vitalisator zit ingebouwd in een gesloten (volle) onder druk staande waterleiding, ben toch benieuwd waar dan die extra...
Eduard Nergweide
10 jaar geleden
Is magnetronwater gevaarlijk?
@ Wouter #16 Met Corn van Cornedbeef worden grove zoutkorrels bedoeld en geen mais. Das pas een belediging om als zoutkorrel...
Eduard Nergweide
11 jaar geleden
Moet de Zigeunersaus verdwijnen?
Ik heb zelf een pan met een keramische coating, Cera-Tech van het merk The Good Food Factory van de Sligro. Bevalt me...
Eduard Nergweide
12 jaar geleden
Welke pan voor Tieke?
Beetje vreemde redenatie barbara je zegt goede parmazaan is te duur om te raspen, dus gooien we het weg ??
Eduard Nergweide
12 jaar geleden
Parmezaanse rampconsumptie
We eten toch ook "verse" appels, die al een jaar in de koeling hebben gelegen.
Eduard Nergweide
12 jaar geleden
Vers uit blik of diepvries: net zo goed en veel goedkoper
Misschien wat kort door de bocht, maar ik vrees dat de eetgewoontes van mensen verdomd lastig te veranderen zijn. Dat mensen in...
Eduard Nergweide
12 jaar geleden
Gezondheidswinst bij 25% prijsdaling AGF
Misschien nog een voordeel van het ter plekke slachten. Mocht er een besmettelijke ziekte uitbreken, dan is de verspreidingskans...
Eduard Nergweide
12 jaar geleden
Wakker Dier tegen 'Gigastal'
Grappig hoe verschillende mensen verschillende ervaringen hebben met dit apparaat zie dit filmpje test Airfryer (...
Eduard Nergweide
12 jaar geleden
Philips Airfryer: een snelle keukenvriend
Ok, dus mensen die zelf koken en naar kookprogramma's kijken. Zijn 24 uur per dag bezig met lekkere dingen maken en zich daar...
Eduard Nergweide
13 jaar geleden
Ook zelf koken is ongezond
Heb al ontzettend plezier gehad in het lezen van het Handboek voor de Vinexjager. Vandaar gelijk dit boek gekocht, en ik vind...
Eduard Nergweide
13 jaar geleden
Over worst (men only)
Het gaat niet om de grondstoffen, maar dat restaurants complete gerechten kant en klaar uit een pakje/bakje serveren als zijnde...
Eduard Nergweide
13 jaar geleden
Frankrijk: 'slechts 1 op de 6 restaurants werkt helemaal vers'
Er zijn toch veel aanwijzingen dat er een verband zou kunnen bestaan, vandaar dat een "kwalitatief goed uitgevoerde studie" ook...
Eduard Nergweide
13 jaar geleden
RIVM: relatie voeding en ADHD nog steeds onduidelijk