Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Lid worden
Inloggen
Thema's
Perspectief
Voedselketen
Dagelijkse kost
Gezondheid
Energie
AgriFoodNetworks
Over ons
Wat is Foodlog
Wat Foodlog bijzonder maakt
Wie zijn wij
Business Leden
Leden
Foodlog for Dummies
Foodlog Archieven
Projecten
Projecten
Dick Veerman over Foodlog
Vacatures
Foodbanen
Werken bij Foodlog
Administratieve ondersteuner
Stage bij Foodlog
Nieuwsbrief
Abonneren
Archief
Contact & Service
Lid worden
Ledenservice
Contactgegevens
Tip de redactie
Adverteren
Home
noun_news_2499927
Reacties
Gespot
Group Copy 3
Laatste
Shape
Flash
Video
Podcasts
Alle reacties van Folkert Stropsma
Vandaag nog even een stukje op de A6 gereden. Maximale snelheid 100 km, sommige stukjes 80 km. Omdat ik zo'n keurig jongetje ben...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Kabinet bezweert stikstofcrisis voor de woningbouw, maar houdt het boerenfront buiten de deur
#6 En met graagte heb je dat huis verkocht ? Ben je later nog wel eens naar dat kot geweest ?
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
'Ik voel me ontzettend rot dat ik bijna tien jaar lang mijn dochter heb vergiftigd'
Voor de lange termijn wel ?
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Ecologische vraagstukken kabinet stapelen zich op: CO2-crisis stapelt zich op stikstofvraagstuk
Wat is dat, "smaakvermoeidheid " ? Nooit van gehoord.
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Sportvoeding wordt weer helemaal gewoon
#4 JanPeter, laatste alinea. Even verbeiden, maken wij nog mee !
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Boeren van Agractie willen dat Nederland Brussel gaat vertellen dat Nederland geen steppe is
Waarom moet een gesprek altijd toenadering zijn ? Ik herinner mij een boek van Winsemius, “Erop en Erover”, waarin hij een...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Jonge Democraten verklaren business model boer voorbij en roepen vervolgens op tot gesprek
Koartlyn krige ik in "Alde Bussumer" út in relaasje, jo leauwe it net. Krek itselde as de "Alde A'dammer". Ik kin ferkeard...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Klein kaasmerk De Fryske kaapt grote prijs weg bij World Cheese Awards
Mooie foto !
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Waarom halvering van de veestapel onzin is
Foodlog had toch al een aardig partijtje leden ?
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Foodlog niet meer helemaal gratis en voor niks
Ouwe mannen hebben makkelijk praten.
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Weiger 'klimaatbenzine' in je tank: E5, E10 en E85
Vieze frites om te zien !
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
150 jaar friet, tractoren op het Scheveningse strand en oogstverbod bij Rouen
Het draait bij mij om: “is óók een kwestie van wat we willen” . Of ik het kan is niet de vraag. Dat weet ik niet, wanneer...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
De echte prijs van voedsel is óók een kwestie van wat we willen
Kan iemand mij uitleggen wat ik persoonlijk ( 79ste levensjaar ) hieraan kan doen ?
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
De echte prijs van voedsel is óók een kwestie van wat we willen
Bij commentaren als # 7, 9, 12, 13, ga ik altijd vanzelf scheel kijken. Helpt geen bril of contactlenzen aan.
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Tien punten om het Preventieakkoord aan te scherpen
* Ze zijn uitgesproken Jan Peter. En misschien ook al wat slechthorend en soms hardhorend.
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Als bedrijven toch al weten wat je eet, deel je data dan maar met Foodned
Wouter #43 . Mijn grootmoeders tijd was van 1860-1920 op de Jouer. Het Friese Joure. Dat was niet zo'n beste tijd wat voedsel...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Bewerkt eten is helemaal niet fout als je het maar goed ontwerpt
Gaan ze in Bussum, pal naast Ekoplaza op de Huizerweg een nieuwe winkel openen. Verbaasde me toen ik de verbouwing zag.
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Staat Marqt te koop?
#92 Psycholoog, geen psychiater.
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
De verdwijning van immorele beroepen
Nog even over topsporters. Gerrie Kneteman zei ooit tegen Mart Smeets, het ging over doping: "Op een sneetje brood rij je de...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
‘Voeding heeft wel degelijk effect op chronische darmziekte’
Wicher, kun je je voorstellen dat de alinea waar deze formule instaat en de alinea's daarop volgend, voor mij volslagen...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Advies van Wicher Koetsier aan de Stichting Je Leefstijl als Medicijn
"CH3-CH2-CH2-CH2-CH2-CH2=CH2-CH2-CH2=CH2- CH2-CH2-CH2- CH2-CH2-CH2 CH2-CHOOH. (1 6 7 8 9 10 18) " Zeer begrijpelijk voor een...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Advies van Wicher Koetsier aan de Stichting Je Leefstijl als Medicijn
Foodlog, ik vind dat jullie die artikelen van dr. Wicher Koetsier zouden moeten plaatsen. Het geeft mijns inziens opheldering...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
We worden overal verleid om ongezond te eten
handig = invriezen
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Eten volgens 'het nieuwe normaal': verrassend en toch vertrouwd (4)
Wicher, we kunnen het dus ook op Stichting Je Leefstijl als Medicijn lezen. Geef daar even een link voor ?
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
We worden overal verleid om ongezond te eten
Welk laboratorium, Arnold ? Noem eens naam en toenaam.
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Supers strenger dan de wet vanwege bezorgde klanten
Hmmm, een portie bitterballen van Dobben met een gekoelde Korenwijn of Maltezerkreuz ! Tijd hebben we gehad.
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
We worden overal verleid om ongezond te eten
Sytske #1 snijdt een heus probleem aan. Vastgoedbeheerders en projectontwikkelaars zitten met een grote leegstand van panden....
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
'Ingrijpen in voedselomgeving door overheid noodzakelijk'
Het kan mij wel enigszins bekoren. Vooral het licht wat 's nachts uitgestraald wordt. De bestemming van de ruimte spreekt mij...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Een stadskas op het dak van de Dame
Je begint bij de les te geraken ! Inderdaad, eikenhouten spanten zijn niet meer van toepassing. Het wordt staal. Waarom zou je...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Een stadskas op het dak van de Dame
Het glas is een suggestie van Studio NAB, niet van mij. Veel Gerrit Komrij gelezen, Hendrik? Une fille des rue! Inderdaad...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Een stadskas op het dak van de Dame
Het gaat om de dakopbouw, Hendrik, de zolder dus. Niet om de zeskluizige ribgewelven. Dezen schijnen nog geheel intact te zijn,...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Een stadskas op het dak van de Dame
Mij lijkt een lichte staalconstructie, bekleedt met eventueel glas, structureel een goede oplossing. Of je de ruimte dan een...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Een stadskas op het dak van de Dame
Hoeveel antwoorden gaan er komen op de vraag #73 item 3 ?
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Ongezond voedsel moet duurder worden, maar wat is ongezond?
#73 item 3: zeer tevreden.
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Ongezond voedsel moet duurder worden, maar wat is ongezond?
Hoe weet je dat, Frank ?
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
'Van worst eten ga je niet eerder dood, maar van worst én biefstuk eten misschien wel'
Een methodiek om het gewicht van te dikke mensen te beperken.
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Eet toegepast wetenschappelijk én intuïtief!
Wicher, met je vraag naar een "keihard bewijs ", ga je voorbij aan de essentie van dit verhaal. Dat je kennis hebt van chemie en...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Eet toegepast wetenschappelijk én intuïtief!
Koop een groot formaat Opinel, carbonstaal, Joep. Plus een wetsteen. Altijd vlijmscherp !
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Culinair ontdekt: rode kool
Niets bijzonders. In de 16de eeuw schilderde Giuseppe Arcimboldo al portretten met groente en fruit.
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Alternatieve zelfportretten van een ‘negatieve influencer’
"Ik op mijn beurt ben afgunstig op de Albert Cuyp in Amsterdam" Waarom? Kom je er wel eens? Je hebt er 2 groenteboeren en verder...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Boerenkool nieuwkomer in Dirty Dozen van meest bespoten producten in de VS
Mooi is een subjectief begrip. Ik vind bijvoorbeeld de Baroque heel mooi. Zowel de architectuur als de muziek. Evenals ik opera...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Bespiegelingen van een wetenschapsjournalist: verraderlijke schoonheid
Theo, bij ons thuis ging dat naar de beerput. Die zat achter in de tuin. Een keer per jaar werd die geleegd. Slangen door het...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Voedsel en billendoekjes gaan massaal de wc-pot in
#8 Theo, ik ben opgevoed met ouwe kranten in repen. Aan een touwtje op een spijker in de muur. Praat ik over 70 a 75 jaar...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Voedsel en billendoekjes gaan massaal de wc-pot in
#3 Gert, de aardappelen een kwartier in de schil koken. Af laten koelen en dan twee dagen in de koelkast. Daarna de aardappelen...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Tijd voor een nieuw dieet: de gekookte pieper
#4 Een spontane reactie van een consument maandag ontvangen, "Heerlijke gezonde aardappelen, en ik denk zelfs dat het bij mij...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Personalised nutrition werkt pas echt goed op basis van leefstijl en omgeving
#7 “Suiker is nog altijd minder slecht dan kunstmatige zoetstoffen.“ Bevestig je nou, met weinig woorden, dat suiker slecht...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Suiker is helemaal niet slecht, zegt de suikerindustrie maar weer eens
Jack, #109 , wat mij betreft krijg je de Nobelprijs. Lees Maarten Biesheuvel: "De klacht van de dorpsschoolmeester". Iemand die...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Mest is een zwak argument voor instandhouding veehouderij
Zalig, dit relaas. Iedereen stapelt over de ander heen. Voor mij, als jongen uit de voor boeren verwerpelijke stad, is er geen...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Mest is een zwak argument voor instandhouding veehouderij
In een sterrenrestaurant wordt de maaltijd a la Bocuse opgediend. Bijvoorbeeld: een koolraap wordt julienne gesneden. Daarvan...
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Horeca ziet menukaart met calorievermelding niet zitten
“Wijs ze op een goed basiskookboek om te leren koken “. Het Haags Kookboek !
Folkert Stropsma
5 jaar geleden
Beter boodschappen doen? Diëtist mee naar de supermarkt
‹ Vorige
1
2
3
4
Volgende ›