Dit jaar staat World of Coffee in het thema van Café de Colombia. Koffieboeren uit Colombia zijn aanwezig om bezoekers hun koffie te laten proeven in de Cupping Room en informatie te geven over de koffieteelt in het land. Daarnaast is er een uitgebreid sprekersprogramma met lezingen over onder meer koffieteelt en –productie, duurzaamheid en innovatie. Bezoekers kunnen tijdens een duurzaamheidsforum meepraten over hoe de koffie-industrie duurzamer kan produceren.

De Brew Bar en Espresso Bar zijn er om bezoekers de hele dag te voorzien van heerlijke koffie, bereid door ervaren baristas. Wil je wat leuks mee naar huis nemen? Ga dan langs bij de Specialty Coffee Association Store voor boeken, posters en accessoires uit de koffiewereld.

Tijdens de beurs vindt het World Barista Championship 2018 plaats. Lex Wenneker, winnaar van het Dutch Barista Championship tijdens het Amsterdam Coffee Festival, zal Nederland vertegenwoordigen. De wereldkampioen wordt op 23 juni bekendgemaakt. Bekijk hier het programma.

Informatie
Datum: 21 t/m 23 juni 2018
Tijd: 10:00 – 17:00 uur
Locatie: RAI Amsterdam, Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam
Prijs: ticket voor 1 dag €25 (leden), €35 of €40 (aan de kassa). Driedaagse tickets: €35 (leden), €40, €50 (aan de kassa).
Dit artikel afdrukken