
Dat zegt Cees Hack, sinds 2 januari algemeen directeur van de Sonneveld Group. Hack is opgeleid als bakker en heeft daarna in verschillende ambachtelijke en industriële bakkerijen gewerkt. Daarnaast is hij ruim zeven jaar leraar geweest op de bakkerijopleiding in Breda. Na zijn studie levensmiddelentechnolie werkte hij bij Unilever en DSM.
Hack heeft al meteen na zijn aantreden maatregelen genomen om de organisatie bij Sonneveld platter te maken, om in de toekomst sneller trends te kunnen communiceren naar de bakker. Het gaat er om innovaties te vertalen naar de specifieke situatie. De bakker moet producten krijgen die hij nodig heeft tegen een goede prijs. Daarnaast blijven voedselveiligheid en transparantie als rode draad door de organisatie heen lopen. De bakker blijft centraal staan, benadrukt Hack.
bron: Bakkerswereld
Op 10 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Hallo iedereen,
Al enige tijd zoek ik "prachtig" frans brood.
Ballegooien voldoet niet,menno is te elitair in leveren.
Blijft bij mij over vlaams broodhuis,maar die heeft iedereen al.
Weten jullie nog een leuke bevlogen bakker in Rotterdam of omstreken?
Benieuwd,eric