Wat denk je dat je extra betaalt voor dat snijden van jouw intense smaakbeleving?
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Koop eens twee Brossen, smelt ze au bain-Marie, giet ze in een vormpje en laat ze afkoelen. Vergelijk dit nu eens met een enkele Bros, zoals-ie was. Wat proef je dan? Dat lucht wel degelijk z'n prijs waard kan zijn!
Flauw.
Ah Robin, nou begrijp ik het: een motorfiets heeft ook twee wielen. En ik ben het best met je eens: schouderham is een prima vorm van verwaarden van het varken. Eerlijker dan Yorkham met z'n te prima prijs voor een plakham.
Ik denk dat dit lijntje idd is uitgemolken.
Die zijweg van vissticks en surimi he'k geen zin in. Maar schouderham is wel ham. Het woord zegt het al: ham. Klaar. Beetje met de tijd en de taal meegaan, jongens. Komop.
Heer Ed, gaat u alles op een hoop gooien en er schouderham van maken?
Vissticks zijn blokjes vis, of blokjes pulp van vis. Bevroren vis wordt in blokjes gezaagd, het zaagsel is ook vis en wordt alsnog ook tot blokjes geperst. Pulpsticks zijn goedkoper.
Surimi heeft daar weer niks mee te maken.
Is het dungesneden lijntje niet aan zijn eindje?