VeggieWorld Winter Fair is de enige vegetarische kerstmarkt in Nederland, met inspirerende gerechten en mooie cadeaus die eerlijk zijn voor mensen én dieren.

Tijdens de VeggieWorld Winter Fair bieden meer dan 70 ondernemers uit binnen- en buitenland inspiratie om te experimenteren, ervaren en vooral ook te proeven van heerlijke plantaardige ontdekkingen. Pizza met plantaardige mozzarella, vleesloze filet americain, handgemaakte vegan schimmelkaas, Luikse wafels zonder zuivel of ei en roomijs van kokosmelk en dadels. Bekijk hier alle standhouders. Je kunt het zo gek niet bedenken of VeggieWorld Winter Fair biedt een plantaardig, diervriendelijk, gezonder en duurzamer alternatief voor producten waar je vroeger dierlijke ingrediënten voor gebruikte.

Er is nog veel meer te doen tijdens deze winterse VeggieWorld editie. Zo is er volop inspiratie voor je vega of vegan kerstdiner bij een kookdemo of lezing. Je kunt er shoppen voor een duurzame kerst-outfit, dierproefvrije cosmetica testen en verantwoorde gifts scoren voor onder de kerstboom. En natuurlijk is er glühwein en warme chocolademelk met een flinke toef slagroom en marshmellows. Het volledige programma bekijk je hier.

Vegan lifestyle tijdens de feestdagen
VeggieWorld helpt je om juist in de kersttijd, waarin we stilstaan bij de noden van anderen, op een simpele manier ook voor dieren het verschil te maken. Na deze feestelijke beurs vraag je je nooit meer af hoe je als bewuste eter de kerstdagen doorkomt!

Sprekers zijn onder meer Milouska Meulens en Mark Post. Milouska is bekend als presentatrice van het Jeugdjournaal en het radioprogramma Vroege Vogels. Haar presentatie gaat over de feestdagen vieren in een 'gemengd' gezin van vega's en vleeseters. Mark Post is hoogleraar van Universiteit Maastricht en maakte 's werelds eerste kweekvleesburger.

Wil je makkelijker vaker plantaardig eten? Kom dan zeker langs om inspiratie op te doen tijdens de VeggieWorld Winter Fair. Tickets bestel je hier. En als je vol goede voornemens weer naar buiten loopt, doe dan mee met de VeggieChallenge.

Vrijkaarten! Laatste kans vandaag!
Foodlog mag 5 x 2 vrijkaarten verloten! Laat het ons uiterlijk 6 december via email redactie@Foodlog weten als je graag naar de VeggieWorld Winter Fair wilt gaan. We verloten de kaarten onder de inzenders. De 5 winnaars ontvangen de kaarten via mail.

Voorwaarden VeggieWorld Winter Fair vrijkaarten:
Deelname is alleen mogelijk als je uiterlijk 6 december 2017 reageert. Over de uitslag en toekenning van de kaarten kan niet worden gecorrespondeerd. De kaarten zijn niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Foodlog.nl is niet verantwoordelijk voor eventuele gebreken bij de levering van de kaarten. 


Informatie
Wanneer: Zaterdag 9 december 2017 van 10.00 tot 20.00 uur en zondag 10 december 2017 van 10.00 tot 18.00 uur.
Kosten: Voorverkoop: €8,-. Aan de deur: €10,- volwassenen, €8,- voor leerlingen, studenten, mensen met een handicap, senioren 65+ en Viva Las Vega’s donateurs. Viva Las Vega’s donateurs ontvangen het tweede kaartje gratis. Kinderen van 14 jaar en jonger hebben gratis toegang, mits begeleid door een volwassene.
Waar: Expo Haarlemmermeer, Stelling 1, 2141 SB Vijfhuizen (Haarlemmermeer).
Hoe kom je er: Openbaar vervoer: Je bereikt de Haarlemmermeer Expo in 15 minuten per snelbus vanaf Amsterdam Schiphol. Deze bus vertrekt iedere 10 minuten. Ook gaat een rechtstreekse bus vanaf Haarlem en Hoofddorp. Parkeren: Kom je met de auto, dan parkeer je voor slechts € 5,- per dag op de ruime parkeerplaats direct naast de Expo.

Tickets: Bestel je hier.
Dit artikel afdrukken