Met dit onderzoek komen de thans populaire theorieën van Gary Taubes en Robert Lustig over suiker in een nieuw daglicht te staan.
Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Het verschilt ook niet zoveel nee, maar daarom is het wel ongezond als toevoeging, ze voegen het toe ipv suiker en laten de consument dan denken dat het gezonder is want "er is geen suiker tegevoegd", maar het maakt niks uit welke soort suiker erin zit, het is beide ongezond.