Meer geld verdienen en het bedrijf toekomstbestendig maken. Welke mogelijkheden heeft een melkveehouder daarvoor nog meer als je schaalvergroting even buiten beschouwing laat?

Studenten Dier- en Veehouderij van Hogeschool van Hall Larenstein probeerden die vraag te beantwoorden. Het leverde tal van verrassende ideeën op voor innovatieve inkomstenbronnen in het ‘bedrijf van de toekomst’. Op 28 januari van 19:30 - 21:30 presenteren en bespreken ze hun ideeën in een online talkshow.

Wie op een melkveebedrijf op zoek gaat naar onbenutte mogelijkheden om extra waarde en verdiencapaciteit te maken, komt tot verrassende oplossingen: vissen in een waterplas die toch al achter de boerderij ligt, de verkoop van exclusief kalfsvlees speciaal voor de kerst, of het aanbieden van kookworkshops op unieke locaties.

Studenten van Hogeschool Van Hall Larenstein organiseren een Webinar in talkshowvorm waarin u meer komt te weten over de ideeën en de kansen ervan. Naast de presentaties van originele ideeën zullen er ook interessante sprekers aanwezig zijn onder wie Jan Jellema; een pionierende boer die waarde weet te creëren door het net even anders te doen. Als tafelgast zal een specialist aanschuiven van Alfa Accountants, die onder begeleiding van een presentator met een selectie studenten in gesprek gaat. Ook u kunt deelnemen aan het gesprek door tijdens de talkshow uw vragen in te dienen via de live-chat op YouTube.

Door de verschillende invalshoeken vanuit studie en praktijk zal dit Webinar leiden tot leuke en interessante discussies!

Ga naar het event op Facebook en blijf op de hoogte. Of ga naar YouTube en zet uw herinnering aan.

Dit artikel afdrukken