Er is een horecatak in Nederland die ondanks de crisis wel floreert: strandtenten. Het Kenniscentrum Horeca laat weten dat het aantal strandtenten van 326 in 2001 gegroeid is naar 396 nu.
Paul Zonneveld, voorzitter van de Vereniging van Strandtentexploitanten, schrijft de ontwikkeling toe aan twee factoren: versoepeling van de regels door gemeenten, waardoor strandtenten soms zelfs het hele jaar open mogen blijven. Daarnaast is de kwaliteit van de strandtenten verbeterd. Er zijn er bij die zich tot volledige restaurants ontwikkeld hebben. Dat schrijft het FD.
Strandtenten zijn kennelijk hip en leuk. Daarom doen ze het goed.
Dit artikel afdrukken
Paul Zonneveld, voorzitter van de Vereniging van Strandtentexploitanten, schrijft de ontwikkeling toe aan twee factoren: versoepeling van de regels door gemeenten, waardoor strandtenten soms zelfs het hele jaar open mogen blijven. Daarnaast is de kwaliteit van de strandtenten verbeterd. Er zijn er bij die zich tot volledige restaurants ontwikkeld hebben. Dat schrijft het FD.
Strandtenten zijn kennelijk hip en leuk. Daarom doen ze het goed.
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 2 oktober krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Lees ook