Op 5 mei krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Grappig, tijdens een diner deed een andere saké-sommelier precies het omgekeerde van wat deze man aanraadt: hele 'natte' zoete bij de visvoorgerechten, en naarmate het vleziger werd naar steeds strakker en droger. Maar dat was ook Japans eten, dus wellicht werkt het met Westers eten weer anders. Waanzinnig lekker in ieder geval.
Ik heb het hier in de buurt nog niet kunnen vinden, Sake in het schnitzel- en worstparadijs Rheinland-Pfalz (Dld). Ze lopen hier enorm achter. Je zal echt naar Keulen of Aken moeten; ik heb een buurjongen al een paar keer gevraagd of hij me een keertje mee kan nemen als hij die richting op gaat.
Sake's ff door is er voor mij voorlopig niet bij ;-)