Restaurants van de Alliance houden ook dit jaar weer een jeugdweek. In deze week kunnen jonge gasten goedkoop eten in de bij de Alliance aangesloten toprestaurants. Dat verklapte Alliance-voorzitter John Beeren. Beeren kondigde de jeugdweek aan op de openingsdag van Wine Professional, het gastronomische evenement in het RAI-complex in Amsterdam.

‘Vorig jaar hebben we tijdens het 40-jarig bestaan van de Alliance de jeugdweek voor het eerst gehouden. Dat was een groot succes. Daarom doen we het dit jaar weer. Maar dan niet voor veertig euro, zoals vorig jaar. Maar voor 41 euro. We bestaan immers 41 jaar’, aldus Beeren.

Jongeren kunnen in juni een week lang goedkoop eten bij de Alliance. Voor 41 euro krijgen ze een meergangenmenu, inclusief wijn en koffie. Doelstelling is om jongeren geïnteresseerd te krijgen in toprestaurant.

Naast de jeugdweek in juni houdt Alliance dit jaar ook een buitenhuisactiviteit; de summerfair. ‘Noem het een lazy sunday afternoon. De locatie is bekend, maar wordt nog niet naar buiten gebracht. Zoals je ziet gaan we gewoon door na het drukke jubileumjaar 2007’.


bron: missethoreca

Dit artikel afdrukken