Op de Pure Markt vind je pure producten, verkocht door de producenten zelf. Zij informeren je over de ingrediënten, herkomst en het productieproces. Ook is er een mooi assortiment bijzondere non-food producten.

De Pure Markt staat voor: lekker eten en drinken, regionaal en seizoensgebonden, ambachtelijkheid, creativiteit, duurzaamheid, gezondheid, gezelligheid. Het is een evenement voor het hele gezin. U kunt op ons terras koffie drinken met een lekker taartje, lunchen of een biertje of borrel drinken met een oester erbij. Toneel, muziek en een draaimolen voor de kinderen zorgen voor een unieke sfeer.

Daarnaast organiseert Pure Markt ook een aantal Pure Buren in steden en dorpen rondom Amsterdam. Dit is een samenwerking met ondernemersverenigingen in bijzondere winkelstraten. Ondernemers uit de straat vullen het Pure Markt assortiment aan.

Informatie
Wanneer: Verschillende zondagen gedurende 2019, startend op 31 maart en de laatste op 22 december. Op iedere laatste zondag van de maand in Park Frankendael in Amsterdam, iedere tweede zondag van de maand in het Amstelpark in Amsterdam, overige data op wisselende locaties. Check data en locaties hier.
Kosten: Toegang gratis
Waar: Bekijk hier de beschrijvingen van de locaties.

Meer informatie vind je op de website.

Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Dit artikel afdrukken