Op 5 januari krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Dan zal het helemaal rotzooi zijn als er zoveel transvetten in zitten. Nee, ik hou het wel bij gewone, liefst biologisch, dat vind ik zelfs nog lekkerder smaken dan gewone bij de Plus of zelfs die van de Aldi/Lidl.
Vraag ze maar eens hoeveel transvetzuren in deze niet-smeltende chocolade zitten. Misschien wel 60%. Het smeltpunt stijgt dan.
Ik heb toch liever chocola die meteen lekker zacht en romig in mijn mond wordt dan dat ik er eerst 10 min op moet zuigen voor ik eindelijk iets proef?????