Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
M.i. is een dierenarts in de slachterij praktijk zeker wel de juiste, voor het keuren van levende en net geslachte dieren op ziektes e.d., maar in de moderne complexe levensmiddelen productie zijn andere kennis en vaardigheden nodig. Inmiddels zijn veel voormalige RVV dierenartsen om-/bijgeschoold, maar toch wel appart dan men naar vnl dierenartsen blijft zoeken!
Kun je dat toelichten, Harold?
In het genoemde rapport gaat het o.a. over het tekort aan dierenartsen, maar volgens mij zou dat het "tekort aan levensmiddelen technologen" moeten zijn!