Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Tja, de mens kan de natuur gewoon NIET dwingen, ze vindt altijd een manier om ons toch weer te slim af te zijn.
Ik heb mijn eerste haringen van dit jaar gisteren alweer op, ik haal ze nl altijd slechts bij 1 vaste kraam/kar die vanaf april t/m oktober in mijn winkelbuurt staat, daar vind ik ze gewoon het lekkerst en ik moet zeggen, ze zijn heeeeeeeeeeeerlijk.
Ofwel, in toepasselijk Frans: un poisson d'avril!
De volvette haring is in een filmpje te bewonderen.
I april, zegt het Visbureau.
In het najaar beslissen wijze dames en heren van het visproductschap wanneer de haring volgend voorjaar goed genoeg zal zijn om nieuwe Nieuwe Haring van te maken. De datum wordt vastgesteld, waarop de nieuwe Nieuwe verkocht mag worden. En het dringt maar niet tot de koppen van de lui in Rijswijk door dat haring ze immer ongehoorzaam is. Je kan in november domweg niet weten, niet beslissen als of je de Here zelf bent, wat haring een half jaar later doet.
Als de haring nu al vet is kun je niet wachten met vissen tot vlaggetjesdag. Want vis je ze later op, tegen de tijd die het visproductschap had gedacht, dan zit er kuit in. Bakbokking!
Als de haring nu goed is, kan al op koninginnedag de vlag uit.