In alle drie de steden komen de beste bierbrouwers, vinologen en levensgenieters bijeen om de smaakpapillen te laten prikkelen. De heerlijkste brouwsels en wijnen wisselen af met lekkernijen van mobiele keukens, onder de klanken van een divers live-muziekaanbod.

Bier, wijn, eten en muziek
Ambachtelijke bierbrouwers staan te trappelen om het publiek hun brouwsels voor te schotelen in de mooiste parken van Zwolle, Amersfoort en Maastricht. Rond of robuust, blond of donker, pale of stout, men wordt verrast door het brede bieraanbod. Zowel voor kenners als voor bierdebutanten zijn er volop nieuwe smaken te ontdekken. Hobbysommelier of ervaren vinoloog, ieder met een neusje voor heerlijke wijnen komt volledig aan zijn trekken. Nestel de voeten in het frisse gras en laat zoete tonen en tannines de smaakpapillen verleiden.

De echte fijnproevers weten welke belangrijke rol eten speelt bij het proeven van bier en wijn. Wissel het brede drankaanbod af met lekkernijen van mobiele keukens; van borrelhapjes tot maaltijden die een goede bodem leggen. Elk weekend wordt Kannen & Kruiken gevuld met scherp snaarwerk, zwoele deunen en verse beats. Of men nu geniet van een ambachtelijk biertje of een zorgvuldig gekozen Merlot, de liveacts en DJ’s maken de sfeer compleet.

Zwolle
Wanneer: 5 tot en met 7 juli


Amersfoort
Wanneer: 8 tot en met 11 augustus


Redactie
Word lid

Fijn dat je Foodlog leest! Dit artikel is gratis. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word lid. Dat kan al vanaf €5,- per maand.


Maastricht
Wanneer: 21 tot en met 23 september
Tijden: Vrijdag van 15:00 tot 01:00, zaterdag van 13:00 tot 01:00 en zondag van 13:00 tot 22:00 uur
Locatie: Maastricht, Tapijnkazerne in het Stadspark
Kijk voor meer informatie op de website of Facebookpagina.

De toegang is gratis, je koopt alleen je eerste glas. Kijk voor meer informatie op de website.
Dit artikel afdrukken