Het nieuws van de week voor treinreizigers was toch wel dat alle C'est du Pains door stationsmonopolist Servex omgevormd worden tot Brooodzaak. Er bestonden al enkele Broodzaak'en, ondermeer op Amsterdam Zuid:

Brooodzaak verwent en verrast de klant met lekker ambachtelijk brood, heerlijke muffins, prima koffie en gezonde en verantwoordelijke dranken op ieder moment van de dag!

Brooodzaak is een totaal nieuw concept en vanaf ’s morgens vroeg het vriendelijkste adres voor knapperige luxe belegde broodjes en verseambachtelijke tussendoortjes. Deze liggen kraakvers belegd in de open vitrine zodat de klant zelf een keuze kan maken en het broodje kan laten afrekenen bij de kassa. Omdat de klant zodoende niet hoeft te wachten op het maken van het bestelde broodje, kan zij super snel geholpen worden. Om het geheel compleet te maken is er gekozen voor een eerlijke, ambachtelijke en krachtige uitstraling.


Klinkt goed, al zal het wat kosten en klinkt "prima koffie" alsof er op de bonen is beknibbeld en het is jammer dat Servex naast luxe niet ook een eenvoudig broodje serveert.
Dit artikel afdrukken