Het leukste wijnfestival van Utrecht is er weer! Voor de zesde keer wordt het Janskerkhof omgetoverd tot één groot wijnfestijn, waar meer dan 80 verschillende wijnen in de spotlight staan, gecombineerd met heerlijk eten en live-muziek!

Wijnhuizen en wijncafe’s uit de regio Utrecht presenteren hun assortiment aan topwijnen uit alle windstreken. Van Frankrijk tot Argentinië, van Nieuw-Zeeland tot Italië, voor ieder wat wils!

Verschillende mobiele keukens serveren passende gerechten van klassiek tot fastfood en maken de lekkerste wijn-spijs combinaties mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld genieten van heerlijke oesters, pizza of een winterse stamppot. Zelfs voor een uitgebreid 3-gangendiner kun je dit jaar bij Fonteyn terecht.

Tijdens het Fonteyn Festival kun je deelnemen aan verschillende proeverijen. Bekijk ze hier. Om deelname te garanderen adviseren wij je vooraf te reserveren.

Mis deze editie niet en kom gezellig een wijntje drinken (of speciaalbiertje), dansen op de swingende muziek of lekker genieten van een hapje eten. Ook voor de kids is er tijdens het festival van alles te beleven, zondagmiddag is kindermiddag! Of je nou met je familie, vrienden of collega’s komt, iedereen is van harte welkom!

Informatie
Wanneer: Vrijdag 15 en zaterdag 16 december 2017 van 14.00 – 01.00 uur en zondag 17 december van 12.00 – 23.00 uur.
Kosten: toegang gratis, vergoeding voor proeverijen. Let op! Het Fonteyn Festival is PIN/Credit Card only. Bij alcoholconsumptie is een NIX18 bandje à €2,50 verplicht.
Glas: Je huurt een glas bij de kassa. Als het vies is ontvang je bij de bar een nieuwe. Bewaak je glas met je leven voor de beste wijnervaring en minder plastic afval.
Waar: Janskerkhof, Utrecht

Reserveren proeverijen: via de website.
Dit artikel afdrukken