Er zijn lieden die beweren dat pure chips eerder verzadigen. Flauwekul. Dat zit tussen de oren. Ik hou ongeneerd van lekker en beken dat het geen fluit uitmaakt: beide zakken gaan in even hoog tempo leeg. Het loopt de spuigaten uit.
Ze smaken zoals ze kraken, dat is zeker. Maar dat kan het nooit wezen. Botjes en pitten kraken ook, maar we blieven ze niet.
Help, waarom vinden we chips zo lekker??!?!
Nog 3
Je hebt 0 van de 3 kado-artikelen gelezen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Op 4 juni krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Maillard-reactie?
Dick, gewoon omdat jij chips nu eenmaal lekkerder vind. Maak het jezelf makkelijker. Misschien eet je van al dat gepieker wel van die puten chips leeg.
Ik heb niet zoveel met chips. Geef mij maar een lekker stuk pure chocolade, minimaal 72%. Kom ik in de buurt van de Westerhaven{Gron] dan Moet ik langs de Kaldi,verkopen nml chocolade van Rauch, Berlijn.
Tja en dat kan een ander zich dan weer niet voorstellen. Iedereen z,n lekkere-eigen-eettic.
Pieternel en hoezo vies als het de ander mens smaakt, dan kan het niet vies zijn;-)
Met Yvonne eens, geef af en toe toe gewoon toe aan je lekkere-trek-tic.Hummm!!!
Ik denk ook altijd dat het de 'kraak' is. Maar waarom zijn ze dan toch lekkerder dan borrelnoten, van die Japanse rijstdingetjes en hamka's?
Daar kom ik maar niet uit.
Casper twitte gisteren dat hij door dit verhaaltje een zak chips heeft gekocht. Magna summa mea culpa!!!
Ik denk dat het alleen maar met het krokante te maken heeft ... als ik broodkrokantjes bak voor bij de soep, dan kan ik daar ook niet vanaf blijven, en ik hou ook van gegratineerde krokante) kaaskorst op pasta of witloofrolletjes. Gedroogd (krokant) gerookt spek is toch ook zoveel lekkerder dan gewoon slap gebakken ... maar van chips, daar blijf af ... tortilla's daarentegen :))
In mijn Duits kookboek heten chips "Herbstlaub". klinkt alsof Goethe ze hoogstpersoonlijk bakte