Ook in het hotel waar de Engelse ploeg gaat verblijven werd voedsel in beslag genomen; daar bleef het bij 2 kilo.
Op 3 augustus krijg je nieuwe kado-artikelen.
Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Fijn dat je een artikel op Foodlog komt lezen. We schreven het helemaal gratis en voor niets voor je. Wil je dat wij kunnen blijven bestaan? Steun ons dan en word betalend lid. Dat kost je maar €7,- per maand. Dan lees je alle content van Foodlog onbeperkt en advertentievrij en krijg je ook nog eens voorrang bij Foodlog-events.
Word lid!Als betalend lid lees je zoveel artikelen als je wilt, én je steunt Foodlog
Help de schrijver de juiste toon te vinden waarop je naar hem of haar wilt luisteren.
Klik op de naam van de schrijver en gebruik het "Stuur een mail" veld op zijn of haar profiel om je bericht te versturen.
Lees alles over reageren in de gespreksregels.
Vaag bericht ... eten in beslag nemen omdat er geen, of een verkeerde, datum op staat heeft weinig met voedselveiligheid te maken. Graag man en paard noemen ... welke ziekteverwekker is gevonden ... hoe is de keuken georganiseerd met betrekking tot hygiëne, en wat is de hygiënische kwaliteit van de brigade.
Als er een sterrenkok is, kan je nog wel wat verwachten. Kijk maar eens op: http://www.foodprofessionalday.nl/nieuwsbrief/article.php?id=38. Daar staan een paar filmpjes van onze driesterrenkok. Een toonbeeld van slechte persoonlijke hygiëne.
Behalve in de verblijven voor de Britten en Italianen zijn ook in de keuken waar voor de Belgen, Spanjaarden, Ecuadorianen en Argentijnen gekookt gaat worden onveilige levensmiddelen aangetroffen.
Veel teams hebben besloten hun eigen eten mee te brengen - of dat nou veiliger zal zijn is natuurlijk de vraag.