In de keukens van Mar-a-Lago, de privé-club van de Amerikaanse president Donald Trump in Florida, kwamen bij een recente inspectie 13 overtredingen aan het licht. Drie daarvan hadden 'hoge prioriteit' omdat ze mogelijk mensen ziek kunnen maken. Het ging onder meer om kapotte koelkasten waardoor vlees en vis bij te hoge temperatuur bewaard werden, onvoldoende heet water voor het handen wassen en personeel dat geen haarnetje droeg. De overtredingen werden geconstateerd kort voordat de Japanse premier Shinzo Abe door Trump in Mar-a-Lago ontvangen werd en zijn onmiddellijk gecorrigeerd.
Washington Post - What restaurant inspectors found wrong in Trump?s Mar-a-Lago kitchen
Lees ook
-
3
+Zo werkt Frankrijk aan voedselvertrouwen 18 aug 2017
- 0 Britse toezichthouder FSA test zelfregulering hygiëne 21 okt 2016
- 0 17% ambachtelijke ijssalons overtrad hygiënecode 6 okt 2016
- 0 Openbare rapportcijfers verbeteren hygiëne horeca 28 sep 2016
- 23 Hygiëne in keukens thuiskoks laat te wensen over 10 nov 2015
- 0 NVWA brengt inspectieresultaten zieken- en andere zorghuizen naar buiten 18 aug 2015
- 0 Belgisch Foodweb maakt inspectieresultaten (deels) openbaar 1 jul 2015
- 1 Octopus à la Marocaine 18 mei 2014
- 0 Slagerij Jamie Oliver dicht wegens slechte hygiëne 10 mei 2014
- 0 Indiase straatverkopers krijgen les in hygiëne 8 dec 2013