Wat eet en weet een consument? De maatschappij verandert, consumenten willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het is geproduceerd. Hierdoor veranderen voedselketens en -systemen.

Om je onderneming toekomstbestendig te maken en te houden, moet je veranderingen zien en tot stand brengen, kansen signaleren en aan de slag met innovatie. Tijdens dit congres kijken we naar de voedselketen, de rol die technologie daarin heeft en de gevolgen voor de maatschappij en jouw bedrijf. Kom in contact met vertegenwoordigers van technologie, de levensmiddelenindustrie en retail, agrariërs en andere ondernemers onderwijs, overheid, maatschappelijke organisaties, en vertegenwoordigers van consumenten. Krijg te (w)eten wat je eigenlijk nog niet (w)eet.

Meer informatie vind je op de site.

Dagvoorzitter van het congres is Rogier van Kralingen. Het congres bestaat uit plenaire en parallelle sessies. Bekijk hier alle sprekers en het volledige programma. Aanmelden voor het congres doe je hier.

Naast het AgriFoodTech Platform Congres vindt op 13 en 14 december ook de AgriFoodTech beurs plaats in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch. De volgende thema’s staan centraal: machinebouw en automatisering, big data en ICT, smart en vertical farming en testen, meten en kwaliteit.

Informatie
Wanneer: Woensdag 13 december 2017 van 9.45 tot 17.30 uur
Kosten: Gratis
Waar: 1931 Congrescentrum ’s-Hertogenbosch, Oude Engelenseweg 1, 5222 AA ’s-Hertogenbosch, www.1931.nl

Inschrijven: Via deze link.
Dit artikel afdrukken