Volgens de Snackkoerier gaat Australië het roken belachelijk duur maken. Verder wordt bierreclame bij evenementen verboden en reclame voor fastfood mag alleen na kinderbedtijd. Australische chocolade bestaat gelukkig niet, anders zou die afgeschaft worden. Met de maatregelen, zo belooft de minister van health and ageing', Nicola Roxon , wordt het land binnen tien jaar:

HET GEZONDSTE LAND TER WERELD

Nicola Roxon zal daarna nog een eeuw of wat leven, is het idee.

Waarom zouden we die benedenonderaanminister gelijk laten krijgen? Waarom zorgen we er met zijn allen niet voor dat Nederland het gezondste land van de wereld wordt? En niet met van die domme belastingmaatregelen en reclameverboden. Met een positieve impuls kom je veel verder. Weg met Kreta, weg met Okinawa, weg met Neanderthalers, wij kunnen het beter.

Is het probleem niet toch dat wij lui en decadent zijn geworden?

Maak taal en wiskunde minder belangrijk. Sport!We hebben een lichaamscultuur nodig, die door de hele samenleving wordt gedragen en verspreid. Sport moet niet meer iets zijn om de tijd te doden, maar om te leren het goddelijke ideaalbeeld van de mens te benaderen. We moeten weer geloven dat we goden onder de mensen kunnen zijn. Waar is dat idealisme gebleven?

We can.



Dit artikel afdrukken