Het team van Onstuimig probeert de overgang van de bestaande naar de nieuwe site zo soepel mogelijk te laten verlopen. Naar verwachting is Foodlog vanmiddag weer volledig operationeel, en 'onder de motorkap' volledig vernieuwd.

Het vernieuwde Foodlog in een notendop:

- dagelijks een stroom Kort nieuws uit (internationale) media - zonder foto - dat we van een korte duiding voorzien, maar waarover op Foodlog gesproken kan worden
- Vandaag, drie nieuwsartikelen die in de carrousel getoond worden en zich daarna verdelen over 'Actueel' en 'Achtergrond'
- Nieuwe rubrieken waar we rustig in zullen groeien. In 'Warenkennis' lees je hoe het nu echt in elkaar steekt. In 'Food' (met het mannetje en vrouwtje teken) lees je over mensen die eten maken, op het land, in de fabriek en in de winkel. In 'Lekker' lees je nog steeds ontdekkingen en straks ook recepten.

Komende maand vinden nog verdere vernieuwingen binnen het nieuwe format plaats.

We zijn trots op de nieuwste editie van de site die mede dankzij de inzet van Onstuimig tot stand is gekomen. Niettemin horen we graag uw kritiek en suggesties via redactie@foodlog.nl of direct hieronder.

Fotocredits: 'motion gears - team force', ralphbijker
Dit artikel afdrukken